Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Енергетики відновлюють енергомережі

August 21, 2023

Минулого тижня на деокупованій території Херсонщини працювали 31 бригада – це 121 робітників та 49 одиниці техніки, які продовжують відновлювати пошкоджену енергосистему регіону. Допомагають херсонцям колеги енергетики з АТ “Рівнеобленерго”.

Ремонтні роботи виконували на повітряних лініях напругою 35 кВ, 10 кВ та 0,4 кВ, які живлять населені пункти: Орлове, с. Мала Олександрівка, с. Нова Дмитрівка, с. Лиманець, смт. Високопілля, Нова Воронцовка, Кошари, м. Херсон, с. Комишани, с. Олександрівка.

На території громад Бериславського району, а саме с. Орлове енергетики в мережах напругою ПЛ — 10 кВ виконали розчистку траси повітряної лінії.

У с. Мала Олександрівка ПЛ — 10 кВ виконано розчистку траси повітряних ліній. У с. Нова Дмитрівка у мережі ПЛ – 0,4 кВ виконано ремонт відгалуджень до житлових будинків.

У смт. Нововоронцовка у мережі напругою ПЛ — 0,4 кВ виконано ремонт повітряної лінії та на КТП - ремонт обладнання трансформаторної підстанції.

У с. Кошари та с. Лиманець на повітряних мережах ПЛ — 10 кВ виконано розчистку траси.

У м. Херсон енергетики проводять ремонтні роботи в кабельних мережах

КЛ — 6 кВ та КЛ — 10 кВ.

По мережах напругою ПЛ — 0,4 кВ виконано ремонт повітряної лінії та відгалуджень до житлових будинків.

У с. Комишани по мережах напругою ПЛ — 10 кВ виконано ремонт повітряної лінії після обстрілу.

У с. Олександрівка по мережі ПЛ — 0,4 кВ виконано ремонт повітряної лінії, на КТП виконано ремонт обладнання трансформаторної підстанції.

На мережах напругою ПЛ – 150-35 кВ виконано огляд та розчистку траси ПЛ, а також ремонт повітряної лінії після обстрілу.

Дякуємо нашим енергетикам за щоденну тяжку працю!!!

 

Нагору